Polisa Privatnosti

AUTORSKA PRAVA

Korišćenjem bilo kog dela www.bbklekovaca.rs  sajta, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem www.bbklekovaca.rs  sajta, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo www.bbklekovaca.rs  sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Kompanija “BB KLEKOVAČA” D.O.O. posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja www.bbklekovaca.rs  sajta. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje www.bbklekovaca.rs  sajta, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Sajt www.bbklekovaca.rs  sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice. www.bbklekovaca.rs  sajt sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje www.bbklekovaca.rs  sajta koristite na vlastitu odgovornost i “BB KLEKOVAČA” D.O.O. se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup www.bbklekovaca.rs  sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

“BB KLEKOVAČA” D.O.O. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava www.bbklekovaca.rs  sajta i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava (“BB KLEKOVAČA” D.O.O., partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je www.bbklekovaca.rs  sajt povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

“BB KLEKOVAČA” D.O.O. na sajtu www.bbklekovaca.rs  linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

“BB KLEKOVAČA” D.O.O. se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.bbklekovaca.rs  sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

“BB KLEKOVAČA” D.O.O. zadržava pravo da na sajtu www.bbklekovaca.rs  bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama www.bbklekovaca.rs  sajta može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na sajtu.

POLISA PRIVATNOSTI

“BB KLEKOVAČA” D.O.O. svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku vašu informaciju koju ostavite tretiraćemo profesionalno, u skladu sa Zakonom o Elektronskoj Trgovini (Sl.Glasnik Republike Srbije br. 41/2009)

Posetom našeg sajta i/ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polisi privatnosti.

“BB KLEKOVAČA” D.O.O.se obavezuje da štiti vašu privatnost i garantuje upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Polisom Privatnosti opisanom ispod:
• O Nama
• Koje informacije prikupljamo
• Korišćenje informacija
• Sigurnost podataka
• Ko još može videti vaše informacije
• Vaša pitanja
• Kontaktirajte nas

O NAMA:
Svaka lična informacija dostavljena ili prikupljena na sajtu www.bbklekovaca.rs  je kontrolisana od strane “BB KLEKOVAČA” D.O.O.kompanije registrovane u Srbiji, sa sedištem u Bajinoj Bašti, Carice Milice br.5.
Koje informacije sakupljamo kada napravite narudžbinu ili na drugi način komunicirate sa www.bbklekovaca.rs  sajtom, možemo tražiti od vas određene informacije a Vi možete proslediti lične podatke ka nama ( naprimer Ime i Prezime, broj telefona, adresu, kontakt, i sl.) Takođe, možemo sačuvati listu proizvoda za koje ste pokazali interesovanje ili koje ste kupili, kao i vaše navike prilikom posete našem sajtu, npr. koje ste stranice posećivali i sl..

Pogledajte primere kako informacije mogu biti prikupljene od strane “BB KLEKOVAČA” D.O.O.:
Informacije koje Vi ostavljate nama: Mi primamo i skladištimo informacije koje su poslate tokom posete našem sajtu ili koje nam Vi dostavite na bili koji drugi način (email-om ili telefonom). Ove informacije mogu nam biti dostavljene prilikom narudžbina kod nas (putem sajta ili putem telefona) pretragom na našem sajtu, pristupom vašem nalogu ili tokom ostavljanja komentara, pisanja vašeg mišljenja o proizvodima.
Informacije koje se automatski dobijaju: Mi dobijamo, pregledamo i skladištimo informacije svaki put kada pregledate naš sajt. Kao i mnogi drugi sajtovi, mi koristimo „cookies“ (objašnjenje na Google) kako bi smo prikupili određene informacije kada vaš Web Browser pristupa www.bbklekovaca.rs  sajtu. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Takođe, možemo koristiti i druge softvere, poput Google Analitike, koja meri i sakuplja informacije o vašoj sesiji, dužinu posete određenim stranicama, klikove i drugo.

KAKO KORISTIMO OVE INFORMACIJE:
Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbednosti mogu biti upotrebljeni za:
1. Proveru i isporuku narudžbi
2. Pružanje podrške kupcu
3. Pomoći pri sprečavanju prevara (provera kreditne kartice)
4. Vođenje vaše istorije kupovine

Prilikom kreiranja naloga na www.bbklekovaca.rs  ili kreiranja narudžbine saglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

SIGURNOST PODATAKA:
Vaša bezbednost je garantovana jer “BB KLEKOVAČA” D.O.O.koristi najnovije bezbednosne mere da zaštiti vaše podatke prilikom posete sajtu ili kupovini kod nas.

KO JOŠ MOŽE VIDETI VAŠE PODATKE
Pored ovlašćenih zaposlenih u “BB KLEKOVAČA” D.O.O.vaše podatke možemo proslediti trećim licima nekoj od kurirskih službi u slučaju narudžbine određenih artikala, kako bi bili u mogućnosti da isporučimo robu, ili našoj marketinškoj agenciji, koja vaše podatke može koristiti isključivo u svrhe analiza, i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge. Dodatno, određene vaše informacije mogu biti prosleđene ovašćenom državnom organu na njihov explicitni zahtev.

VAŠA PITANJA:
Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za “BB KLEKOVAČA” D.O.O. Polisu Privatnosti, ili ste već poslali informacije koje ne želite da mi imamo, ili ste poslali netačne podatke, molimo Vas da nas kontaktirate na adresu iz kontakta na sajtu, ili putem telefona +381 (31) 866 – 404 ili email-om webshop@bbklekovaca.rs i informacija će biti ispravljena čim pre ili uklonjena na vaš zahtev.
Ukoliko smatrate da ova polisa ne zadovoljava, ili da je mi nismo ispoštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bi smo Vam pomogli i razrešili vaš problem.

PODRŠKA I REKLAMACIJE:
Bilo koji problem vezan za proizvod kupljen u našoj online prodavnici možete rešiti kontaktom na bilo koji od dole navedenih podataka:
• Emailom na webshop@bbklekovaca.rs
• Poštom na BB KLEKOVAČA d.o.o., carice Milice 5, 31250 Bajina Bašta, Srbija
• Telefonom na +381 31 866 404

SerbiaEnglish