BB DESTILERIJA NA „DISTILLERY MASTERS 2017“


BB DESTILERIJA NA „DISTILLERY MASTERS 2017“

Na prvom Distillery Masters-u koji je održan  09. decembra u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, BB destilerija je, uz veliko interesovanje publike, premijerno predstavila svoje nove rakije, novi dizajn etiketa, novi logotip i kompletan novi vizualni identitet, koji je na poseban način uokviren u veoma sadržajnoj brošuri pod nazivom „BB – RAKIJE SA POREKLOM“.

Distillerry Masters je održan u najlepšem prostoru hotela Hyatt – u restoranu Focaccia, tokom trajanja 14. Beogradskog Salona Vina, ali kao potpuno izdvojen događaj, sa posebnim programom i sopstvenom publikom, uz strogo ograničen broj izlagača (5 uvoznika premijum žestokih pića  i 20 najboljih srpskih proizvođača rakije) i posetilaca (200 profesionalnih i 200 prvatnih kupaca).

Pored degustacije 150 svetskih premijum pića i najboljih srpskih rakija, posetioci su imali ekskluzivnu priliku da uživaju i u originalnom pratećem programu, koji je obuhvatao inovativne koktele sa srpskim rakijama i degustaciju hrane koja je u okviru otvorene kuhinje tematski kreirana za slaganje sa sedam tipova srpskih rakija.

Naše rakije su predstavljene u okviru svih sedam tematskih degustacija hrane, a posebnu pažnju su izazvali i originalni kokteli sa našim vinjakom koji još uvek odležava („JAPANESE COCKTAIL“: BB vinjak star 5 godina, Orgeat, Angostura Bittes) i Klekovačom Special („ORIENT EXPRESS“: Klekovača, sirup od mladih borovih iglica, crveni grejpfrut , soda).

Izuzetno uspešan nastup naše destilerije je zaokružen pretpremijernim predstavljanjem novih BB rakija, koje će se na tržištu pojaviti u februaru 2018: Malina Specijalna Selekcija, Crna kupina Selekcija, Zlatna jabuka, Vinjak Superior i Baština 1858 (šljivova prepečenica stara 5 godina, koja otvara našu novu liniju rakija u strogo ograničenim serijama).

Categories